ørepropper

Sov godt - med ørepropper mod snorken!

How To Sleep Better
Reklame

Ørepropper - sov uden at høre snorken!

Snorker din mand - eller din kone, kæreste, partner, særlige ven?

Forhindrer støjen dig i at sove?

Har du svært ved at se dig ud af problemet?

Er du klar til at gøre noget ved det?

Mange i din situation bliver både desperate og irriterede.

Bryd den onde cirkel

Irritationen er starten på en ond cirkel, der ødelægger din nattesøvn. Du bliver irriteret fordi du ikke kan sove. Du kan ikke sove fordi du bliver irriteret. Det hele kører rundt i en selvforstærkende effekt.

Irritationen og desperationen er todelt. Din irritation er rettet mod dig selv, fordi du ikke kan falde i søvn. Den er også rettet mod din partner.

Du synes, at det er uretfærdigt, at din partner tydeligvis (og lydeligvis) sover som en sten. Og som netop derfor er årsag til, at du ikke kan sove.

Du er langtfra den første, der har været fristet til at give den snorkende et nok lidt for hårdt skub, som vækker ham (eller hende).

Inderst inde ved du godt, at det ikke hjælper. Tværtimod faktisk! For nu er problemet fordoblet. Nu ligger i begge to vågne og irritable ved siden af hinanden. Ingen af jer kan falde i søvn igen.

Og med mindre I er meget nyforelskede, er det ikke ligefrem romantik og amoriner, der er i luften.

Du er ikke hysterisk eller urimelig

Du har måske også prøvet tricket med at gå tidligere i seng end din partner. Så håber du, at falde i søvn inden snorkeriet begynder. Det hjælper dog kun indtil du alligevel vågner i løbet af natten. Og så ligger du endnu en gang der, og kan ikke falde i søvn igen.

Du tænker, som så mange andre i den situation, om det måske bare er dig, der er hysterisk eller urimelig?

Det er det ikke!

Der er målt snorkelyde helt op til 90 dB. Det svarer til lyden fra benzinmotoren på en græsslåmaskine.

Snorken behøver ikke ende med skilsmisse

Kan du genkende ovenstående beskrivelse? Så kender du sikkert også til frygten for at:

  1. ødelægge jeres forhold, hvis i sover hver for sig?
  2. ødelægge dig selv, hvis du ikke snart får sovet ordentligt.

Det kan umiddelbart virke som et uløseligt problem. Et gordisk knude. Et såkaldt catch 22. Du vil gerne sove ved siden af din partner. Men det er umuligt for dig at sove, netop på grund af dennes snorken.

Jeg vil gerne fortælle dig, om de bedste ørepropper, jeg har kunnet oprdrive til formålet. Jeg tør ikke love, at de er bedst i test - men de er afprøvet og godkendt af min kone.

Skadevirkning af dårlig eller for lidt søvn

Først vil jeg kort fortælle lidt om, hvor skadeligt det er for dig, ikke at få din nattesøvn.

Bare een nat uden nok søvn, og du går rundt som en zombie, på dit arbejde. Nærvær og opmærksomhed fra din side er så langt væk, som tænkes kan.

Du er mere tilbøjelig til at småspise hele tiden - også selv om du egentlig ikke er sulten. Desuden vil det, du spiser oftest være mere usunde ting med masser af sukker.

Din lunte bliver kortere, og du er mere udsat for at blive ramt af stress. Dit immunsystem bliver svækket. Du er mere tilbøjelig til at blive ramt af diverse livstilssygdomme, kræft, Alzheimers, demens m.fl.

Du styrer - på godt jysk - direkte mod at blive tyk, træt og træls!

Sleep Better
Reklame

Min mand snorker - hvorfor skal jeg gøre noget?

Det er helt rimeligt, at du forventer, at det er din partner, der skal være aktiv, for at løse sit snorke problem.

MEN ... Indtil han kommer i gang, er det klogeste du kan gøre, at tænke lidt på dig selv (dvs. tænke for jer begge to), og løse dit eget problem her og nu.

På den måde får I også mere ro og overskud til at finde den bedste og mest langsigtede løsning. Husk at ørepropper til søvn ikke nødvendigvis behøver at blive en permanent udvej.

De koster ikke mere, end at de sagtens kan bruges som en midlertidig løsning.

Følgevirkninger af dårlig søvn.

Dagen efter bare een nat uden søvn kan være et helvede at komme igennem. Men hvis man så ovenikøbet ved, at det bliver det samme i morgen. Og dagen efter. Og hver eneste dag fremover, så bliver det næsten uoverskueligt.

Det er helt normalt, at du ikke fungerer dagen efter en dårlig nats søvn. Ingen mennesker fungerer optimalt, uden tilstrækkelig søvn. Dårlig søvnkvalitet har stor indflydelse på resten af dit liv.

I første omgang vil manglende søvn påvirke din arbejdsindsats og dit humør. Din performance på arbejdet falder, du bliver en dårligere kollega. Derudover bliver du mere pirrelig og irritabel. Din lunte bliver kortere og kortere.

Du bliver også dårligere til at planlægge og træffe langsigtede beslutninger. Det vil efter kort tid gå ud over både din karriere, dine kolleger, din familie og din selvrespekt.

De første 4 grupper, der bliver påvirket af din dårlige søvn, er typisk:

  1. din partner
  2. dine børn
  3. dine kolleger
  4. dine venner
Sengekompagniet
Reklame

På bare lidt længere sigt svækkes dit immunforsvar. Desuden kommer du i farezonen for at få stress og dermed blive langtidssygemeldt.

Dine venner orker ikke længere at høre på, at du altid brokker dig. De begynder at finde på undskyldninger, for at være sammen med dig.

Får det lov at løbe for længe, kan det ende med skilsmisse og at dine børn ikke kan holde dig ud, fordi du altid er i dårligt humør.

Når du har sovet dårligt, bliver du også mere tilbøjelig til at snacke - og spise mere usundt. Det starter en ond spiral, hvor du begynder at tage på i vægt.

Du er med andre ord godt på vej til at blive en tyk, sur og ondskabsfuld trold.

Det var vist ikke lige det, du drømte om engang?

Livsforbedrende lyddæmpende ørepropper

Tænk så på, hvor godt dit liv kunne blive, hvis du til gengæld sov som en sten hver nat.

Du ville vågne frisk og veludhvilet, klar til at gribe dagen og dens udfordringer. Bedst af det hele, du har sovet ved siden af din partner - uden at blive forstyrret eller generet af snorkelyde.

Jeres parforhold får et løft. Det hjælper rigtig meget, at du ikke længere er så træt eller irritabel.

Sleep Better
Reklame

Ørepropper - din nye bedste ven

Du er også selv mere glad og tilfreds. Både med livet generelt, men også med at du i højere grad er den udgave af dig selv, du gerne vil være.

Du er i harmoni, har overskud og energi. Du skælder ikke så meget ud over småting. Ikke flere skænderier, der dybest set kun opstår fordi ingen af jer har fået sovet ordentligt.

Når der kommer styr og ro på din søvn, giver det også ro og overskud til at finde den bedste løsning på din partners snorkeproblem. Det fjerner stressen og den negative stemning, så I har et meget bedre udgangspunkt, for at løse jeres fælles problem.

Dine nye ørepropper kan også blive indledning til en snak om, at din partners snorken rent faktisk ødelægger din søvn. Måske er din partner slet ikke klar over, at det er et reelt problem for dig.

Krav til ørepropper til søvn:

Der er nogle ting, du skal overveje, inden du suser ned i den første eller bedste matas eller føtex efter ørepropper.

Du skal kunne holde ud at sove med ørepropperne hver nat. Det vil sige, at du mindst skal have dem i 7 -8 timer i døgnet. Det sætter visse krav til ørepropperne:

  • Hygiejnen - de skal være lette at rengøre, eller så billige, at de kan skiftes ud ofte.
  • De skal være så bløde, at de ikke begynder at gøre ondt eller genere i øret.
  • Hvis du sover på siden, må de ikke stikke ud af dine ører.
  • Først og fremmest skal de kunne dæmpe lyde effektivt.
  • Lidt lyd skal kunne trænge igennem, så man hører brandalarmer, babygråd eller vækkeuret.
Sleep Better
Reklame

6 hurtige om ørepropper mod snorken:

Det afhænger af, om du sover på ryggen eller på siden. Ørepropperne må ikke stikke ud, hvis du sover på siden. Det er også vigtigt, at de dæmper støj fra f.eks. snorken effektivt.

Dine ørepropper skal være komfortable, hygiejniske og kunne dæmpe lyd effektivt. En lyddæmpning på 30 - 35 db er perfekt. Du skal jo også kunne høre vækkeuret.

Ørepropper til søvn dæmper ca. 30 - 35 dB. Det er rigeligt til, at du kan sove ved siden af en snorker - eller tage stressen ud af situationer med grædende babyer.

Ørepropper til søvn dæmper ca. 30 - 35 dB. Til sammenligning vil et lydtryk på over 85 dB kunne give varige høreskader.

Nogle typer ørepropper kan skylles under vand. Nogle skal renses med sprit. Andre igen er porøse, og skal/bør smides ud efter 5 - 10 nætters brug.

Ørepropper af blød silikone kan blot skylles rene under rindende vandhane.

Snorkeskinne fra Znore

Dette er de billigste, acceptable snorkeskinner, jeg har kunnet opdrive. Undgå kemikalier i munden. Du skal have skinnen i munden omkring 6 - 8 timer hver nat, så det er afgørende vigtigt, at skinnerne fra Znore er fri for BPA og silikone, og er både CE- og FDA godkendte.

Brug rabatkoden: "PA10" - og få 10% rabat! og gratis fragt.

znore
Reklame

Dette er bedste ørepropper jeg har kunnet opdrive. De opfylder alle betingelserne, og scorer 4,5 stjerner på trustpilot.

Det trækker op i mit regnskab, at de er fra firma, der har specialiseret sig i søvnprodukter. De har 3 typer ørepropper:

  • En af formbart silikone, som man kan tilpasse, så de sidder som et par formstøbte ørepropper. Dog til en væsentligt lavere pris. De er gode til dig, der sover på siden, og dæmper lyde med 29 dB.
  • Disse er bedst i test iflg. producenten. De er specialdesignede, så de ikke falder ud, når du sover. De kan tåle at du vasker dem i vand eller spritter dem af ind i mellem. De dæmper lyde op til 31 dB.
  • Den sidste type er af formbart PU-skum. Også et godt valg, hvis du sover på siden. Disse kan ikke så godt vaskes. Til gengæld har de en maksimal støjreduktion på helt op til 37 dB.

Alle 3 modeller kan også fås i diverse bundles med f.eks. en superblød og effektiv sovemaske. Er du også følsom over for lys, kan der være mange penge at spare ved at vælge et af deres bundles.

De er så sikre på, at du vil elske deres produkter, at de tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at hvis du ikke føler, at et produkt forbedrer din søvnkvalitet, kan du få pengene retur, mod at returnere varen.

Klik her og køb et sæt ørepropper, der er specialdesignet til at forbedre din søvn.

Du kan begynde at sove igennem allerede fra i morgen!


Andre artikler, der kunne være af interesse:

Up